Det åbne hjerte

Testimonials-kropsterapi

Del:

Jens Peter Kildevand, journalist

Jimmy formår at forene samtale, kropsbehandling, zoneterapi på en helt ny måde, så stress, spændinger og ubehag forsvinder. Jeg har prøvet mange forskellige behandlere, bl.a. manuvision og Body SDS, men Jimmy er til dato den, der bedst har vist forståelse for denne rette balance mellem krop og sind. Behandling i rare omgivelser. Kan varmt anbefales.

Alexander Steffensen, bilekspert

Jeg har gennem en længere periode på 3 år, haft rigtig mange problemer med min hofte hvor smertestillende piller, har været en stor del af min hverdag, havde jeg ikke iprener på mig, kunne jeg ikke fungere.

Jeg tænkte til at starte med at det var muskelsmerter, men det fortsatte så jeg tog initiativ til at ringe til lægen.

Lægen fik mig til at købe “Voltaren gel”, men stadig uden held. Jeg blev derefter henvist til en fysioterapeut, der behandlede med akupunktur, samt massage af hoften. Stadig intet positivt resultat..

Jeg blev heraf henvist til en massør 1 gang om ugen, men den var stadig gal og jeg røg derfor videre til en reumatolog. Han konstaterede det var tractus iliotibialis syndrom, men mente “at jeg bare skulle slappe af”, så skulle det nok gå væk helt af sig selv.

Stadig med voldsomt mange smerter på daglig basis, fik jeg af samme reumatolog, binyrebarkhormon skudt ind i hoften. Dette hjalp i en kort periode på omkring 2 uger, men så var vi også tilbage til smertestillende piller igen.

Det var her jeg besluttede mig for, at gå til Jimmy, som yder en fuldstændig enestående behandling. Han fokuserer ikke blot på et punkt af kroppen, men derimod kroppen som helhed. Jeg har intet negativt at sige om behandlingen, han har en viden og erfaring som hverken fysioterapeuter, læger, massører eller reumatologer besidder. Stor anbefaling herfra.

Jane Slundt, tidligere indehaver af CJ Grafik

Jeg har modtaget BAM behandling af Jimmy Hansen tre gange, og er yderst tilfreds. Jimmy er ikke kun en meget kompetent behandler. BAM står for body and mind, og man finder hurtigt ud af, at Jimmy behersker både den tekniske del, og også den psykiske del. Selvom behandlingen indimellem kan gøre ondt, er man helt tryg under Jimmys kyndige hænder og fine vejledning. Jeg giver Jimmy Hansen min varmeste anbefaling

Nicolas Karlsen, ekspert i metaller

Jeg har været klient hos Jimmy igennem 7 år og har nydt stor glæde af hans behandling i alt den tid jeg er kommet.

De sidste 1,5 år har jeg fået crossover sessions, som er en dobbeltsession med én times terapi og én efterfølgende time med kropsbehandling på briks.

Jeg er blevet meget bedre til at mærke min krop og fornemme de fysiske signaler den sender til mig. Disse signaler afspejler rigtig godt hvordan jeg har det psykisk. Det har været et stort omdrejningspunkt i at få mere bevidsthed og nærvær ind i min krop og mit sind.

Jeg har især fået en stor bevidsthed omkring den kontakt kroppen har med mine tanker og følelser. At vores kroppe og sind ikke er to adskilte elementer, men at de faktisk er forbundet med hinanden. Det er helt fantastisk når det bliver så tydeligt, som det er blevet for mig igennem de 1,5 år, hvor jeg har arbejdet med min krop og livsudfordringer med crossover sessions.

Det kan godt gøre ondt, når der bliver trykket til på de kropslige spændinger, men jo mere jeg giver slip og jo mere jeg tillader mig at være tilstede, desto mere giver jeg slip og mindre gør det også ondt.

Ét af de helt store gevinster er, at min krop slet ikke er så spændt som den har været. Desuden spænder jeg heller ikke op så ofte som før og min krop har også nemmere med selv at løsne op, hvis jeg har været stresset og anspændt.

Briksarbejdet er et rigtig godt supplement til terapien, som jeg har fået igennem 7 år. De to behandlingsformer spiller rigtig godt sammen og har været med til at vækste min udvikling og at kunne håndtere de traumer jeg har med mig på en sund måde.

Jeg kan på det varmeste anbefale crossover sessions hos Jimmy. Det er en behandlingsform der virker langsigtet og med en god portion tålmodighed, så vil du med tiden kunne se, mærke og føle forandringerne træde ind i dit liv.

Alt det bedste

Nicolas

Hanne Krestine Eg Bruun, erhvervsrådgiver

Har fået en fantastisk Body All Mind behandling af Jimmy. Det der gjorde den fantastisk var Jimmys evne og imødekommende væsen som fik mig til at føle mig set og hørt som menneske. Jimmy forstår som få at rumme og anerkende de problematikker jeg bærer med psykisk ( vi har vel alle vores små udfordringer) og formår at minde mig om helheden sammenhængen imellem krop og sjæl. Dette ved en skøn forløsende behandling – der frigør gamle traumer og giver kroppen plads og energi til nye udfordringer. Alt dette tillagt et kæmpe menneskekundskab og nærværd gør at jeg gladeligt kommer igen og igen.

Steen Falk, bygningskoordinator

BAM kropsterapi er en seriøs behandlings form, hvor jeg først havde en gennemgang af min krop og historie, så vi kan finde ind til årsagen, så det ikke bare er symptom behandling.  Jeg kan godt lide at Jimmy er nærværende og vi sammen snakker om årsagen, så vi kan få løst op for selve problemet, som også mange gange kan være psykisk.  Det er vel derfor at det hedder Body All Mind. 

Sylvester Poulsen, kropsbehandler

Det er en fornøjelse at gå i et forløb hos Jimmy. Jeg havde kun planlagt 1 session, men efter at have oplevet hans transformerende nærvær og blevet efterladt med følelsen af at være set og mødt. Besluttede jeg mig for at starte i et forløb. 

Under første session fik jeg indsigt og fred fra en traumatisk oplevelse, som jeg har båret rundt på i flere år. Jeg har søgt hjælp hos venner og bekendte. hos en psykolog, hypnotisør og flere kropsbehandlere. Alle uden virkning.  Her flere måneder efter, kan jeg stadig genkalde oplevelsen, men alle de negative og traumatiske følelser fra den er forsvundet.

Jimmy har en evne og vilje til at se potentialet i andre mennesker. Fra første gang jeg trådte ind af døren, følte jeg mig tryg og taget hånd om. Selvom jeg sjældent kender årsagen til det som jeg tumler med, så formår Jimmy ved hjælp af samtale at skabe klarhed og give det plads. kombinationen af hans enorme viden, teknikker og gå på mod, gør Jimmy til en dygtig behandler.

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og FULDSTÆNDIG GRATIS (og uden nogen som helst bindinger) få de sidste tanker fra undertegnede

Andre artikler