Det åbne hjerte

Testimonials-crossover

Del:

Glyn Bevan, psykoterapeut

I can highly recommend Jimmy, not only as a psychotherapist, but also as a body-and-mind therapist: he combines both skills to make clients aware of the connections between feelings and emotions, and their physical manifestations in the body. In my case, after working with Jimmy on past traumas and experiences psychotherapeutically, we worked together on understanding how they actually displayed themselves physically, and it has left me with a greater understanding of how I’ve been physically reacting to them, as well. All in all it has taken my self-knowledge to another level, and has improved – and is improving – my life greatly. Thanks Jimmy

Nicolas Karlsen, landbrugsarkitekt

Jeg har været klient hos Jimmy igennem 7 år og har nydt stor glæde af hans behandling i alt den tid jeg er kommet. De sidste 1,5 år har jeg fået crossover sessions, som er en dobbeltsession med én times terapi og én efterfølgende time med kropsbehandling på briks.

Jeg er blevet meget bedre til at mærke min krop og fornemme de fysiske signaler den sender til mig. Disse signaler afspejler rigtig godt hvordan jeg har det psykisk. Det har været et stort omdrejningspunkt i at få mere bevidsthed og nærvær ind i min krop og mit sind.

Jeg har især fået en stor bevidsthed omkring den kontakt kroppen har med mine tanker og følelser. At vores kroppe og sind ikke er to adskilte elementer, men at de faktisk er forbundet med hinanden. Det er helt fantastisk når det bliver så tydeligt, som det er blevet for mig igennem de 1,5 år, hvor jeg har arbejdet med min krop og livsudfordringer med crossover sessions.

Det kan godt gøre ondt, når der bliver trykket til på de kropslige spændinger, men jo mere jeg giver slip og jo mere jeg tillader mig at være tilstede, desto mere giver jeg slip og mindre gør det også ondt.

Ét af de helt store gevinster er, at min krop slet ikke er så spændt som den har været. Desuden spænder jeg heller ikke op så ofte som før og min krop har også nemmere med selv at løsne op, hvis jeg har været stresset og anspændt.

Briksarbejdet er et rigtig godt supplement til terapien, som jeg har fået igennem 7 år. De to behandlingsformer spiller rigtig godt sammen og har været med til at vækste min udvikling og at kunne håndtere de traumer jeg har med mig på en sund måde.

Jeg kan på det varmeste anbefale crossover sessions hos Jimmy. Det er en behandlingsform der virker langsigtet og med en god portion tålmodighed, så vil du med tiden kunne se, mærke og føle forandringerne træde ind i dit liv.

Alt det bedste

Sylvester Poulsen, kropsbehandler

Det er en fornøjelse at gå i et forløb hos Jimmy. Jeg havde kun planlagt 1 session, men efter at have oplevet hans transformerende nærvær og blevet efterladt med følelsen af at være set og mødt. Besluttede jeg mig for at starte i et forløb. 

Under første session fik jeg indsigt og fred fra en traumatisk oplevelse, som jeg har båret rundt på i flere år. Jeg har søgt hjælp hos venner og bekendte. hos en psykolog, hypnotisør og flere kropsbehandlere. Alle uden virkning.  Her flere måneder efter, kan jeg stadig genkalde oplevelsen, men alle de negative og traumatiske følelser fra den er forsvundet. Jimmy har en evne og vilje til at se potentialet i andre mennesker. Fra første gang jeg trådte ind af døren, følte jeg mig tryg og taget hånd om. Selvom jeg sjældent kender årsagen til det som jeg tumler med, så formår Jimmy ved hjælp af samtale at skabe klarhed og give det plads. kombinationen af hans enorme viden, teknikker og gå på mod, gør Jimmy til en dygtig behandler.

Jimmy Hansen

Jimmy Hansen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og FULDSTÆNDIG GRATIS (og uden nogen som helst bindinger) få de sidste tanker fra undertegnede

Andre artikler