Det åbne hjerte

Services

Det individuelle rum er givende, fordi det er DIG og DINE udfordringer, der 100 pct. er i centrum. Det betyder også, at du hurtigere kommer “ind på metallet” – der hvor det rigtig batter, og hvor du får mulighed for rigtigt at rykke dig.

Meget ofte er det SÅ lidt, der skal til, for at I kan rykke jer et bedre sted hen. Et sted, hvor I i stedet for at klandre den anden for alverdens utilstrækkeligheder, bliver klædt på til igen at mærke. Igen at føle. Og også igen at forstå. Og således kan intimiteten blomstre.

Er I låst i jeres kommunikation? Fylder konflikterne for meget? Og hvad skal der til, for at I reelt får udtrykt jeres følelser og behov? Alt dette kan familieterapi hjælpe med. Måske konfliktmægling også kan være en mulighed for jer?

“Man tror, det er løgn”, er ikke sjældent en indskudt sætning i kølvandet på en konfliktmægling, fordi det ofte blot kræver et par møder, før man kan se konflikten, sig selv og den anden (de andre) fra et helt andet perspektiv.

Nogle gange er kropsterapi den eneste vej ud af et låst sted. Det kan bruges til praktisk taget alle problemstillinger og er næsten altid en super god medspiller til de øvrige terapiformer.

At arbejde med sine problemstillinger i en gruppe kan være noget af det mest nøgne, udfordrende og samtidigt mest belønnende. Når vi lader andre bevidne vores skam, vores ordløse lag og vores kollaps, kan tingene begynde at løbe anderledes.

Gruppeforløb

Overvægt

95 pct. af alle, som starter på en eller anden diæt med et sigte på at tabe sig, ender med at tage det hele på igen. Og ofte mere til. Hvad skal der til, for at du ikke havner i den båd?

Traumer og seksualitet

Har du også en traumatiseret seksualitet og i en gruppekontekst ønsker støtte til at komme videre, kunne dette forum være noget for dig.

Rygestop

Et succesfuldt rygestop kan ske på mange måder, men en af de mest sikre er i kontakt med andre mennesker, og hvor du får professionel rådgivning.